Ansigtsmaske med jordbær, honning og yoghurt

Jordbær? Er der virkelig ingen grænse for, hvilke fødevarer man kan bruge som “maske”?  Måske nok, men jeg har ikke set den endnu. Jo, måske skulle man ikke ligefrem lave en med leverpostej? Men hvad ved jeg – jeg har jo ikke prøvet! Netop på dette område behøver vi ikke købe os fattige i skønhedsindustriens produkter.

Så skulle du have en sjat jordbær til overs fra desserten, er det måske idag, du skal prøve en jordbærmaske. Den er specielt egnet til  fedtet hud. Eller til træt og livløs hud. Og opfriskende i det hele taget. Hvem har ikke brug for det – jeg spørger bare?

Sådan gør du:

  • Skyl 5 jordbær i kogende vand
  • Mos bærrene med 2 spsk yoghurt
  • Bland 2 tsk honning i.
  • Tilsæt evt. en smule madolie, til du får en passende konsistens
  • Massen smøres på ansigtet og lad virke i 10-15 minutter
  •  Fjern den med lunkent vand.
  • Voila!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *