Champignon i perfekte skiver

Til daglig gør det måske ikke så meget, om dine champignonskiver er lidt (eller til tider endda meget) uens. Og sikkert heller ikke, når du laver suppe eller gryderetter. Men måske skal du engang have gæster – og det hele skal være perfekt, dine champignons inklusive.

Champignon-snyd?

Kan du ikke snitte champigning i perfekte skiver, så brug en æggedeler

Snit champignon med en æggedeler

Ofte ser vi kokke på TV, der bare tager en kniv og vupti – perfekt skivede champignoner. Jeg kan ikke rigtigt se, hvad det er de gør ved champignonerne – eller de andre madvarer, som de snitter perfekt.

Det virker bare ikke for mig. Og sikkert heller ikke for en del andre. Vi har ikke kokkenes færdigheder. Så vi må snyde. Har du en god æggedeler, kan du simpelthen bruge den til at skive champignoner med!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *