De bløde chips kan reddes

Ok, vi glemte at få lukket posen med chips. Igen, igen. Og de chips, der ligger i posen nu er bløde – lige til at smide ud. Eller? Dette tip gælder alle de knasende ting, vi køber i poser – altså chips, franske kartofler, bacon snacks – eller hvad
de nu måtte hedde.

Chips kan blive sprøde igen

Dine chips bliver bløde hvis du ikke lukker posen. Men de kan blive sprøde igen.

Er chipsene blevet bløde? Så giv dem en tur i ovnen.

Nogle gange hælder vi vores chips op i en skål – og der bliver de så liggende til de pludselig er blevet bløde.Fælles for dem er at det er det knasende sprøde, vi godt kan lide. Lukker man ikke posen, bliver de bløde. Du kan dog redde dem. Giv dem et par minutter i ovnen med grillen tændt – så er de klar igen.

Vælger du ikke at lukke posen fordi de poser, man bruger til chips, ikke egner sig til at slå en knude på. Så skal du i stedet anskaffe en portion poseklemmer. De kan lukke langt de fleste poser til. Og en portion poseklemmer koster såmænd ikke mere end det, du normalt betaler for en pose chips. Til gengæld kan de redde dine snacks – lang tid frem.

Nu er det iøvrigt ganske ofte, at man “glemmer” at lukke chipsposer fordi de er pokkers besværlige. Det er den slags poser, hvor man ikke bare lige kan slå en knude. Med det resultat, at posen ofte kommer til at ligge åben – deraf miseren. En ganske simpel løsning på dette, er at anskaffe sig nogle poseklemmer.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.