En alternativ isskraber…

Der er sikkert flere end mig, der har prøvet det. Man har været på besøg – eller måske arbejdet sent. Når man kommer hen til sin bil, opdager man, at den er iset til. Og man har slet ikke forudset, at det var lige netop idag, at frosten ville sætte ind. – så isskraberen har man ikke liiige fået med.

Ja, måske har du en alternativ isskraber på dig? Ikke udelukket! Tippet, der kommer her, har jeg fået fra en kollega, som netop var i denne situation. Hun var kommet fra arbejde, bilen var frosset til – og hun skulle skynde sig hjem til sine børn. Så hun tog resolut sit visakort og brugte det til at skrabe ruderne rene. Det skal lige siges, at kortet ingen skade tog. Selv har jeg brugt tippet et par gange, men jeg har nu – for en sikkerhed skyld – valgt at bruge min lånerkort fra biblioteket i stedet….

Så hav altid et plastikkort på dig, som du er parat til at bruge til formålet. Jeg skal lige indskyde, at det kun virker, hvis bilen ikke er alt for iset. Ved kraftigere is-belægninger er det ikke nok med et plastikkort. Til gengæld skulle et CD-cover være perfekt til formålet, har jeg ladet mig fortælle. Og dem er der jo også mange, der har liggende i bilen. Så helt hjælpeløs er man vel aldrig…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.