Har din familie et våbenskjold?

Dit eget våbenskjold? Måske er det ikke noget, du har overvejet overhovedet? Nu ved jeg godt, at våbenskjold er noget, som adelige havde i gamle dage. Og min målgruppe indeholder næppe mange adelige? Men måske er der nogen, der alligevel leger med tanken om at få deres eget våbenskjold? Så dette er til alle de såkaldt almindelige mennesker, der måske har leget lidt med tanken om et våbenskjold til familien…

Våbenskjold skabeloner

Jamen chancen kommer her! Her kommer nemlig en henvisning til en hjemmeside, hvor du kan sammensætte dit eget våbenskjold – helt gratis.

Du kan lave et våbenskjold for sjov – men det kan også være muligt at lade sit våbenskjold registrere. Jeg skal lige fortælle, at hjemmesiden er fransk – men der ingen grund til at lade sig skræmme fordi ens franskkundskaber er mangelfulde eller ikke-eksisterende.Man kan nemt bruge den alligevel. Det skulle fungere – også uden sprogforbistring!

Her  ved siden af er et screendump fra hjemmesiden, hvor du kan lave våbenskjold. Man kan se et våbenskjold under udfærdigelse – og nogle af de elementer, der kan anvendes- I bund og grund handler det om at sammensætte forskellige elementer til ens personlige våbenskjold – ikke noget med at tegne fra bunden…

Våbenskjolds-generator

Våbenskjold

På den franske hjemmeside kan du selv lave et våbenskjold

Bare du bruger editoren intuitivt skulle det franske ikke komme i vejen! Det er ganske let at se, hvordan man bruger de forskellige elementer – eller skifter farve på dem. Det er nemt – og du eksperimentere lige så meget, du har lyst til.

Lav dig et våbenskjold

Så er det din tur. Du kan gå ind på hjemmesiden, der hedder Notre Famille – der er intet krav om franskkundskaber – eller adelig status. Det er bare at gå i gang. Nogle ville måske overveje at lade det registrere, men der er altså også den mulighed at lave sig et familie-våbenskjold bare for sjov. Måske kunne man endda give det som gave?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.