Kaffegrums som bodyscrub?

Kan man det? Kan kaffegrums virkelig gøre det ud for en bodyscrub? Svaret er naturligvis JA. Jeg har flere gange hørt det nævnt – men nu er det altså også godkendt – i hvert fald af mig. Så her kommer endnu en grund til ikke bare at smide kaffegrums ud.

Nej, prøv lige dette her først. Der er ingen grund til at købe dyre bodyscrubs mere – blot du er i besiddelse af lidt kaffegrums. Og ja, det virker virkelig!

Kaffegrums-bodyscrub?

En bodyscrub skal fjerne de døde hudceller og gøre huden dejlig blød. Og det får du ved at bruge denne kaffegrums-bodyscrub. Den er fuldt på højde med andre bodyscrubs, jeg har prøvet. Og netop i denne tid, hvor huden får meget sol, er en bodyscrub næsten et must. Og så er det jo gratis – hvis man er kaffedrikker, i hvert fald.

Er du ikke kaffedrikker, og gerne vil bruge dette tip alligevel, mon så ikke du kan finde nogen, der vil donere deres aflagte kaffegrums til dig?

Sådan bruger du kaffegrumset som bodyscrub

Det er meget enkelt at bruge. Hæld kaffegrumset over i en lille skål. For at gøre det lettere at arbejde med, er det en god ide at hælde lidt bodyshampoo, shampoo eller anden flydende sæbe i. Nogle fortrækker olie i stedet – eller måske en blanding. Ellers bruger du din kaffegrums-bodyscrub som du ville bruge enhver anden bodyscrub.

Det kræver selvfølgelig, at du kan lide duften af kaffe – også i badeværelset.

,

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.