Mobillader til festival eller rejse…

…eller hvor man nu ikke lige har adgang til strøm! Vi er efterhånden så knyttede til vores mobiler, at de skal med overalt – også der, hvor der ikke er strøm. Og det kan jo blive et problem – for hvad nu når mobilen skal lades op? De fleste ville måske sige, at det kommer de ikke ud for – men der er alligevel nogle tilfælde.

Er du for eksempel på festival har du ikke adgang til strøm! Og der er ganske vist steder på en festival, der specialiserer sig i at oplade mobiler. Men der er som regel kø – og du skal vente, mens den oplader.

Er du ude at rejse, kan det samme problem forekomme. Måske havner du steder uden strøm – eller måske et sted, hvor du ikke har en adapter? Cykelferie og vandreferie kunne blive et problem – såvel som anden primitiv ferie – er ofte uden den store adgang til elektricitet!

Batteridrevet mobillader

Her har jeg fundet min meget enkle løsning. Det er slet og ret en mobiloplader, der er drevet af et AA-batteri. Jeg betragter den som en slags nødlader. Det er en simpel lille ting, som jeg kan have i tasken – og dermed have med overalt. Det vil i praksis sige, at kan jeg få fat i AA-batterier, så kan jeg oplade mobilen.

Nødlader

Mobilen kan bruge en nødlader, der bruger AA-batteri

Og der er ikke mange steder i verden, hvor man ikke kan få fat i et AA-batteri. Det er nok det mest brugte batteri overhovedet! Jeg kan så bare putte batteriet i laderen og tilslutte den til mobiltelefonen. Opladeren var utrolig billig – jeg fik den for 20 kr. i Netto. Jeg vil til gengæld ikke påstå, at opladningerne er billige – ikke i forhold til, hvad det ville koste med almindelig strøm. Men det skal nu også mest ses som en “nødlader”. Det er ikke mange gange om året, den bliver anvendt. Men de gange, jeg bruger den, er ofte vigtige.

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.