Modning af Ananas.

Det kan være svært at se, om en Ananas er helt moden, når du køber den – selvom duften på den kan være en indikator. Nogle gange ananas’en  stadig noget hård i det – og ikke helt så sød som forventet. Mange gange kan man måske godt vente nogle dage med at spise sin ananas. En ananas skal helst være gylden i farven – og direkte dufte sødt af ananas. Måske er den, du kom hjem med ikke helt af den kaliber….

Og hvad nu, hvis man skal have gæster? Så må man enten finde på noget andet – eller snyde lidt…

Og snyde lidt kan man faktisk godt. Du kan gøre ananas’en klar til at spise. Du gør sådan her:

Ananas - hvis din ananas ikke er modnet, kan du hjælpe den på vej

Er din Ananas moden?

  • Fjern skallen på din ananas – og skær den i skiver
  • Læg den i en gryde med vand og lidt sukker og giv den et hurtigt opkog
  • Ananas’en afkøles herefter i køleskabet

Du har nu en ananas, der er klar til at blive spist

Sådan vurderer du, om en ananas er god

Står du i supermarkedet eller ved grønthandleren og skal vurdere, om en ananas er moden og klar til at blive spist, skal du gå efter:

  • Farven: Din ananas skal være gyldenbrun.
  • Konsistensen: Ikke for hård
  • Duften: En kraftig, sødlig duft af ananas

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.