Sådan får du styr på sytråden

Har du masser af sytråd i forskellige farver? Kan du holde styr på det? Mange af os har tendens til at have sytråd liggende og rode i en eller anden kasse. Resultatet er som man kan forestille sig – sytråds-rullerne filtrer sammen i et væk. Og man har intet – absolut intet – overblik over, hvilke farver sytråd, man har. Jeg har set, at man kan købe kasser til formålet, hvis man går ind i en sy-butik. Jeg har også fundet ud af, hvor meget de koster – og hvor lidt de reelt er i stand til at indeholde.

Sådan laver du selv en holder til sytråd

Har du - ligesom jeg - så meget rod i sytråden

Rod i sytråden? Det kan afhjælpes...

Tag i stedet et bræt og smæk søm gennem, der i længde passer til sytråds-rullerne. Herefter kan du sætte  alle dine trådruller på sømmene du har nu styr på dine trådruller. Du kan hænge det på væggen.

Hvis du vælger denne løsning, skal du sørge for at sømmene vender en anelse opad så rullerne med sytråd ikke falder af for let. Du kan også vælge at placere brættet i en skuffe –  i så fald skal sømmene sidde lige. Så kan du bare åbne skuffen (skufferne, hvis du har meget sytråd) og du ar overblik over farverne.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.