Skjortefoldning

Kan du folde skjorter? Mange kan ikke rigtigt finde ud af, hvordan pokker man gør det – og det er selvfølgelig ikke alle, der har brug for det. Skjorterne havner meget nemt på bøjler i stedet. Og det er naturligvis også en mulighed, der er anvendelig – men man kan risikere, at de fylder lige vel meget.

Ikke mange elsker at folde skjorter…

Jeg har faktisk lært det “på den hårde måde”. Jeg kom til at stryge så mange skjorter, at det har brændt sig fast. Det var i begyndelsen af firserne. Dengang var der mode i brugt armytøj – og jeg arbejdede i en forretning, der solgte dette. Samtidig solgte de khakiskjorter. Ikke kun i khakifarvet – de blev også indfarvet i alle mulige farver. Når de kom fra farvning, skulle jeg stryge dem og lægge dem pænt sammen. På den rigtige måde. Jeg arbejde der i næsten 2 år og jeg tror, jeg ordnede alle de skjorter, vi solgte. Ja, sådan føles det i hvert fald!

folde-skjorteDet er mange år siden, men skal jeg stryge skjorter og lægge dem sammen, kommer det ret hurtigt. Det er ligesom at cykle. Når man en gang har lært det, er det svært at glemme igen. Det bliver dog aldrig min yndlingsbeskæftigelse, må jeg indrømme. Men det er da praktisk nok engang imellem. For eksempel når man skal rejse og ikke gider komme frem med krøllet tøj (for hvem gider lige stryge når man er på ferie, ja jeg spørger bare?)

For dem, der ikke har fået lært – eller ikke kan huske – hvordan skjorter lægges sammen, kommer her en lille video fra Videojug!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.