Undgå at pålægget bliver for gammelt

Singles og små husstande har ofte problemer med de mængder, madvarer ofte sælges i. For en eller to personer, kan det ofte være, at man ikke får det hele brugt, inden det bliver for gammelt. Og så ryger det – som bekendt – i skraldespanden. Og det er spild – af mad og penge. Egentlig er det ikke noget trick eller husråd, der er tale om.

 

Nye pålægsvaner

 

Det handler mere om systematik. Når man er 1-2 personer, kan det være svært med at nå at spise pålægget inden sidste salgsdag. Og det hjælper ikke noget at man finder ud af det, når først maden er blevet for gammel.

 

Man skal tage det på forskud:

Opdel derfor pålægspakkerne. Lav små pakker med 2-3 skiver af hvert slags pålæg, og læg det i fryseren, straks efter at du er kommet hjem med det. Leverpostej deler du op i mindre stykker og og nedfryser. Tag herefter altid kun den mængde op, som man ved man kan spise de næste 2-3 dage.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *