½ kunstig øjenvippe?

Her kommer et lille makeup tip, som jeg har set i tv-programmet “What not to wear” og lige testet af. Det handler om kunstige øjenvipper, som jeg næppe er den eneste, der har bøvl med. Dels er det svært at undgå, at de ser overdrevne ud, dels er det svært at få dem til at sidde ordentligt – så de følger øjets bue. Det har jeg et hyr med.

Ikke fordi jeg bruger kunstige øjenvipper til daglig, kun til fest. Men så meget desto mere har man jo et bøvl med dem, når man mangler rutinen. Jeg er ikke i træning. Til gengæld er her mulighed for at springe over, hvor gærdet er lavest!

Halv øjenvippe, halvt så meget bøvl…

….og så halv pris – for lige at få den økonomiske side af sagen med!! Derfor dette tip om, hvordan man kommer lettere om ved det, ved at halvere den kunstige øjenvippe. Man får effekten af den kunstige øjenvippe, måske nok lidt mindre i effekt, men ganske effektivt alligevel!

Kunstige øjenvipper, nøjes med en halv

Vil du gerne bruge kunstige øjenvipper, men kan ikke få dem til at sidde ordentligt?

En af fordelene er, at det er meget nemmere at sætte den på. Dels er den mindre, dels skal den ikke tilpasse sig hele øjets bue – noget, jeg virkelig har haft bøvl med. Ikke alle kunstige øjenvipper er lige lange – ikke alle lige fleksible!

På denne måde går det meget nemmere – jeg kan endda påsætte de kunstige øjenvipper (af en lidt tvivlsom kvalitet, dette var dog forventet), som jeg har købt igennem en kinesisk netbutik vis Ebay….til næsten ingen penge…

Det vises her af Carmindy, som lægger make-up i programmet – se videoen…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.