Aloe Vera isterninger – når du bliver solskoldet

Aloe Vera har mange gode egenskaber og bliver brugt i et utal af hudpleje produkter. Man kan også købe ren Aloe Vera – og ,der er intet i vejen for selv at dyrke Aloe Vera selv derhjemme i vindueskarmen. Det er faktisk meget nemt at dyrke sin egen Aloe Vera. En af de ting, Aloe Vera er kendt for at have en fantastisk indvirkning på, er solskoldninger. Mange har sikkert også lagt mærke til, at det ofte er en ingrediens i mange aftersun produkter.

Dobbelt hjælp til solskoldning

Aloe vera kan bruges mod solskoldning

Aloe Vera

Ideen her går ud på at få Aloe vera kombineret med kulde. Det er nemlig samtidig en god ide at få solskoldningen kølet ned. Hvis man tager ren Aloe vera – hjemmedyrket eller køb t-  og fylder det i en isterningsbakke, har man faktisk det produkt, man har brug for hvis man bliver slemt solskoldet. Så kan man gnide Aloe Vera isterningen hen over solskoldningen. Ikke bare hjælper det på længere sigt – det virker som oftest også behageligt at få noget afkølende på solskoldningen asap.

Ideen er ikke min, må jeg tilstå – den er fundet på Pinterest. Men god er den. Dels er det en god kombination med Aloe Vera og kulde. Dels kan jeg bruge en eventuel “overproduktion” af Aloe Vera på denne måde – så går det ikke til. Så holder det sig utrolig længe.

Og jeg har isterningerne når jeg har brug for dem. For man skal lige skal huske, at dette er noget, man skal lave i forvejen – ikke noget, man kan komme i tanke om, når man allerede er blevet solskoldet…..

Og synes man, at Aloe vera isterninger er lidt drastisk – og måske alligevel lidt for kolde – kan man jo nøjes med at sætte sin Aloe Vera i køleskabet, så den er passende kølet hvis uheldet skulle være ide.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.