Alternativ til de klassiske ”agurkeskiver” til øjnene

Agurkeskiver på øjnene? Ja, det her er klassikeren over dem alle. Agurkeskiverne er det, der skulle gøre en både sund og smuk (tror jeg nok). Men det har på en eller anden måde aldrig rigtigt virket for mig. Jeg synes ikke rigtigt, at jeg kan få de der agurkeskiver til at ligge ordentligt – og blive liggende, ej at forglemme. Jeg synes, de glider af – og jeg ligger der i sofaen med agurkeskiver, ikke kun på øjnene, men alle vegne…

Men jeg har ikke helt opgivet agurkerne af den grund. Jeg har bare ikke den fornødne tålmodig til at gøre det på den “rigtige” måde – hvis der da er en sådan?

Agurker på øjnene – på min måde

Jeg har bare fundet en anden måde, hvorpå man kan få ”agurker” på øjnene. En måde, der passer mig meget bedre…

Agurkeskiver på øjnene er et gammelkendt skønhedstip

Agurkeskiver

Det går simpelthen ud på at bruge saften fra agurken i stedet. Enten kan man presse lidt agurkesaft – hvis man har en saftpresser. Eller man kan tage den saft, der bliver til overs, når man river agurker – for eksempel til tzatziki. Den saft stiller man i køleskab, den kan nemlig sagtens holde sig nogle dage. Og desuden er det allerbedst at bruge den på øjnene, når den er kold. Kulde har også en god effekt – for eksempel på hævede øjne.

Så tager man nogle vatrondeller og væder dem med agurkesaften. De er lige til at lægge på øjnene. De nemlig er meget lettere at lægge på øjnene –og de bliver som regel liggende.

PS: får du ikke brugt al agurkesaften på denne måde, kan den også sagtens bruges som en slags skin-tonic.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.