Alternativ til fryseelementer

Når man skal på udflugt, strandtur eller lignende med børn, vil man gerne have madpakke med. Mange køber fryseelementer til at holde mad og drikke klar, men det er slet ikke nødvendigt. Har du ikke allerede anskaffet elementerne, behøver du heller ikke gøre det. Der er ganske gode alternativer, der ikke koster noget!

Drikkevarerne køler maden

Tag i stedet en del af drikkevarerne – juice eller saftevand – og hæld det på engangs-plastik-flasker. Kom det i fryseren dagen før – så er det godt frosset når i skal afsted. Dette fungerer i praksis som en slags køleelementer, der holder maden + de andre drikkevarer koldt. Og til sidst på turen kan indholdet naturligvis drikkes! Det har endvidere den fordel, at det giver også mindre at slæbe, både ud og hjem!

Altid køleelementer parat

Nu kunne man jo udemærket forestille sig, at I ikke vidste dagen før, at I skulle på tur. Og dermed havde brug for køleelementer. Har I tendens til at tage spontant afsted, så hav altid et par flasker frossen saftevand liggende klar i fryseren. På samme måde som man altid ville have køleelementer liggende.


Hvor længe kan madvarer holde sig i fryseren? Det kan du finde ud af på Alletiders kogebog: Madvarers holdbarhed ved frysning. Her finder du – detaljeret – holdbarhederne for lagt de fleste madvarer. Læs – og print evt. ud og hæng op.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.