Anderledes “bordkort”

Nogle synes, at bordkort hører sig til ved større fester. Men hvordan laver man bordkort, der er lidt ud over det sædvanlige? Altså meget langt fra de der kedelige, hvide kort, som vi kun kender alt for godt? Spændende er de just ikke – men de fortæller da i det mindste gæsterne, hvor de skal sidde. Man kan naturligvis helt undlade bordkortene og lade folk blande sig efter forgodtbefindende. Men det kan give et andet resultat end ventet.

Man kan male sine egne bordkort. Og det er en ganske godt ide, men kræver nok en smule kunstnerisk åre. Hvis jeg prøvede, tror jeg resultatet ville blive derefter…

Bordkort, der ikke er kort!

Nu er det måske en smule forkert at kalde denne ide for et bordkort – for der er reelt slet ikke tale om noget kort.  Men der er jo også bare et ord! Funktionen er dog akkurat den samme. I stedet for er der her brugt strandsten – og det med et ganske godt resultat. Har man anden naturpynt på bordet, passer det perfekt. Det handler simpelthen om at gå på stranden og finde passende strandsten – og skrive navne på med maling. Derudover skal man lige lakere strandstenene . Når man ser de våde strandsten på stranden har de alle mulige flotte farver i sig. Så tager man dem hjem og de bliver tørre – og pludselig ser de yderst kedelige ud. De har mistet farver og glød! Men en gang lak disse strandsten bringer både farve og glød tilbage – næsten med det samme!

bordkort-strandstenNu er det slet ikke mig, der har fundet ud af det med at bruge stenene som bordkort- Desværre. Det må jeg indrømme. Men da jeg så ideen på Pinterest, hvor billedet er sendt til, vidste jeg straks, at den måtte jeg videregive. Og det være hermed gjort! Ideen stammer oprindeligt fra inspirationssiden stylemepretty.com (følg linket og læs mere…).
<

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.