Ansigtsmaske med avocado og yoghurt

Ansigtsmasker er godt for huden. Det giver din hud ny energi engang imellem at bruge en ansigtsmaske. Nogle synes det er ren luksus – og det får det naturligvis til at lyde dyrt. Men det behøver det overhovedet ikke at være – tværtimod! Har du brug for en ansigtsmaske behøver du ikke gå ud og købe det i dyre domme.

Mange gange kan man bruge ting, man allerede har i huset – typisk i køkkenet. Her kommer endnu en, som måske allerede ligger i dit køleskab…

Ansigtsmaske med avocado og yoghurt

Det er faktisk en rigtig god ide at bruge madvarer som hudpleje. Hvis man ser på ingredienserne på de hudplejemidler, man køber, der det da også langtfra usædvanligt at finde madvarer i mellem. Også avocado, som i denne maske.

Mos en avocado, den må gerne være godt moden (altså blød, faktisk kan du godt anvende en, der er blevet overmoden og du egentlig ikke kunne tænke dig at spise den!), og bland den sammen med en lille smule yoghurt naturel (eller creme fraiche, hvis du har det i køleskabet).

Madvarer som avocado og yoghurt egner sig fint til en ansigtsmaske

Ansigtsmasker hjælper din hud med at holde sig sund og smuk – de kan sagtens laves af madvarer

Smør efterfølgende  avocado-yogourt-blandingen i ansigtet og lad det blive siddende i 15-20 minutter.

Brug avocado i ansigtsmaske

Avocado er godt mod tør og træt hud

Vask herefter ansigtet godt rent med varmt vand. Avocadomasken er specielt velegnet til “genoplivning” af tør og træt hud. Og den er derfor perfekt om vinteren, hvor huden nemt bliver tør og træt.

Har du meget tør hud kan du tilsætte sin ansigtsmaske en smule olivenolie – det hjælper mod tørheden! Olivenolie er iøvrigt også en ingrediens, der ofte ses i forbindelse med hudpleje – og det ikke uden grund!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.