Aprilsnar – om lidt er det 1. april

Lige om et øjeblik er det 1. april. Dette er dagen, hvor du med god samvittighed må lave løjer med din familie, venner, kolleger. Ting, som ellers på ingen måde ville falde i god jord på alle mulige andre dage af året – dem slipper du afsted med på denne dag. Men når så endelig den dag oprinder, så sker der sommetider det, at fantasien svigter.

Aprilsnar inspiration

Men de, vi ikke måtte have i hovedet, er heldigvis at finde på Youtube – så længere nede i indlægget er der en lille video fra Household Hackers med en stribe forslag til, hvordan du kan lave nogle nemme "pranks" til 1. april (nogle mener også de er velegnede på andre dage, men det må være op til den enkelte at vurdere.

Der er nogle stykker i husholdninggenren + også et par små nemme computertricks, som det ikke kræver den store computerviden at føre ud i livet. Ulækkert, brunt vand i toilettet? Eller skift indholdet af deodoranten ud med smør? Eller måske skulle man overtrække et rigtigt æg med chokolade – så modtageren forventer søde sager….ikke æg…bvadr..

Aprilsnar!!!

Og skulle der ikke være noget i videoen, der falder i din smager, er der heldigvis meget mere, hvor det kom fra. For at side det mildt – prøv at lave søgningen "April Fools pranks" på Youtube (følg linket)

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.