Aprilsnar: vend skærmen på hovedet!

Aprilsnar! Det  er snart 1. april, dagen, hvor du kan forvente det værste. Ikke nok med det, du må selv overraske andre med diverse uhyrligheder. Det hele er tilladt – ja, sådan da. Dog må ingen komme til skade, kun snydes….

Her kommer en lille aprilsnar, som er utrolig nem at lave, og som vil chokere en del – ikke mindst dem, der ikke har så meget med computere at gøre. Dette trick, som udmærker sig ved at se fuldstændig vanvittigt ud og få dit offer til at tro, at computeren er gået i selvsving, har fået virus eller det der er værre – samtidig med at det er totalt uskadeligt, og kan ordnes igen på no time!

Aprilsnar: din skærm står på hovedet!

Aprilsnar

Aprilsnar – din computerskærm vender på hovedet

Ja, dit offer vil finde sin computerskærm vendt på hovedet. Denne lille, nemme, digitale aprilsnar, laves sådan her:

Det gøres ganske enkelt ved at bruge tastekombinationen CTRL + ALT + pil ned. Dette vender skærmen på hovedet. og, rigtigt gættet: vil du hellere have, at det vender sidelæns, bruger du naturligvis bare piletasterne højre og venstre. Og computeren bringes  ganske enkelt tilbage til normaltilstand ved at taste CTRL + ALT + pil ned . Det er en simpel og ufarlig operation. Prøv det, og se, hvor nemt det er. Alt er nemt, bare man ved, hvad man skal gøre! Men du bruger naturligvis denne aprilsnar på et offer, der ikke ved det….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.