Bøjler til ferie-rejsen

Du kender sikkert de bøjler, som tøj-forretningerne ofte har stående udenfor. Enten kan man få dem gratis – hvis forretningen bare ønsker at slippe af med dem. Eller også koster de næsten intet. Det er bøjler, som mange ikke rigtigt regner for noget – kvaliteten er så-som-så.

Butiksbøjler er perfekte til rejsen

Køb forretningernes aflagte bøjler - de er perfekte til rejsen

Du kan ofte købe - eller få - forretningernes rest-bøjler

Bøjlerne har dog to kvaliteter, som kan gøre dem velegnede som rejse bøjler: De vejer ikke ret meget og de fylder heller ikke ret meget. Hvilket er perfekt, hvis man skal pakke dem ned i rejsekufferten.

På hotellerne på ferierejsen opdager man nemlig ofte, at det skal, man skal have sit tøj til at være i, kun indeholder 1 eller 2 små, forkølede bøjler. Hvilket sjældent er nok. Så er man i besiddelse af nogle af butiksbøjlerne, vil det være meget nemmere at holde styr på ferietøjet.  Ellers ender det nemlig let i en stor dynge i bunden af skabet.

Gratis – eller næsten-gratis – bøjler

Forsyn dig  derfor i god tid inden en ferierejsen med de tynde lette gratisbøjler – du møder dem i masser af tøjbutikker. Enten får man dem gratis eller også koster de næsten intet – nogle tager en symbolsk pris på en eller 2 kroner. Så gider man ikke slæbe dem med hjem igen, har de ikke været den store investering. Og vær sikker på, at den næste, der overtager skabet bliver glad for dine efterladte bøjler.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.