Billige godbidder til vovse

Godbidder er en del af de fleste hundeejeres liv. Godbidder er ikke bare mad – de er også en del af hundens opdragelse – på den måde forstået, at godbidder er noget, hunden får når den har gjort noget rigtigt.

Godbidder er en slags belønning og skal derfor være eftertragtede! Hvilket leder mig hen til dette tip, som min veninde har sendt til mig.

Lækre godbidder – der ikke koster kassen!

De lækre godbidder er nemlig slet ikke billige, så dette er en ide til, hvordan man laver sine egne godbidder, som hunden stadig finder lækre, men som samtidig er billige! Dem, der måtte være bange for, at de skal til at kokkerere og bagefter og hvad ved jeg, kan roligt læse videre alligevel! Dette kræver absolut ingen forudsætninger!

Godbidderne bliver nemlig lavet af pølser. I stedet for dyre godbidder hund-graakøber man nemlig bare de allerbilligste pølser fra Lidl, skærer dem i små skiver og tørre dem i ovnen til de bliver tørre og dejligt knasende. Lige som en hund kan lide dem! Det er en god ide at prøve sig lidt frem med bagetiden. Varmen skal ikke være for høj – pølserne skal mere udtørres end de skal bages. Hunden er ellevild når den får dem – og det er meget billigt i forhold til hvad man ellers betaler for godbidder rundt omkring.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.