Billigt lego-bord? Lav det selv!

Et Lego-bord kan være en god ide til de LEGO-elskende unger. LEGO over hele gulvet – eller skulle jeg måske sige hele huset – er ikke altid sagen – hverken for børn eller forældre. Der er brug for lidt organisering engang imellem. Måske et Lego-bord…

Lego-bord..?

Nej, LEGO-bordet er ikke min opfindelse. LEGO selv laver nogle borde med LEGO-plader på bordpladen – og opbevaringsrum ved siden af. Ideen er ganske god – men desværre kan man ikke sige det samme om prisen. Gode, funktionelle LEGO-borde kan nemt koste kassen! Medmindre man laver dem selv, naturligvis!

IKEA + LEGO = ?

legobord-lav-det-selvHeller ikke denne gør-det-selv-ide er min frembringelse. Jeg referer den blot. Ideen til det hjemmelavede LEGO-bord kommer fra IKEA Hackers, som er en webside, der i bund og grund handler om, hvor man hacker dine IKEA ting. Hacker betyder i denne sammenhæng at lave det om til noget andet. Og i mange tilfælde meget smartere – eller lige det, man havde brug for. Her er det et bord fra IKEA, Lack, der bliver lavet om til et LEGO-bord.

Se beskrivelsen af, hvordan, man laver LEGO-bordet på IKEA Hackers: Lack LEGO table

Der skal et par LEGO-plader til, et bord af den ultrabillige slags og en plastkasse med låg. En ganske billig og enkel løsning. Og nem at lave for de fleste. Bordet, der bliver vist på hjemmesiden er grønt – men findes altså også i andre og mere neutrale farver. På Sparegrisen kan du læse lidt om, hvordan man får billig LEGO.

Astrid

2 Comments

  1. Så mangler det bare, at der også kommer et LEGO-bord til voksne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.