Brug den gamle tandbørste til rengøring

Hvad skal vi med de gamle, udtjente tandbørster? Vi skal ikke smide dem ud, de egner sig fortræffeligt til rengøring. Familiens gamle tandbørster ryger nemlig ofte i skraldespanden, selvom de kan “genanvendes” ! De kan nemlig komme ind der, hvor andre ting ikke kan. De egner sig fortræffeligt til at rense fuger mellem fliser.

Tandbørsten som rengørings-redskab

Smid ikke den gamle tandbørste væk. Den kan bruges til rengøríng

Brug dine aflagte tandbørster til at gøre rent med

De kan bruges badeværelset og i køkkenet i revner, sprækker – og kroge bag armaturet. Og  endda også til pudsning af messing og sølv. Til rengøring oppe under toiletkummen, hvor det ellers er svært at komme til.  Og vænner du dig til at bruge dem i dagligdagen, finder du sikkert frem til flere anvendelsesmuligheder.

Så læg din gamle tandbørster  i opvaskeren og anvend dem til rengøring i krogene. Tandbørster har en størrelse, som gør at de kan komme til at rengøre, hvor andre redskaber kommer til kort.

Rengør hvidløgs-presseren med en gammel tandbørste

Ja, det opdagede jeg så lige, at man også kan gøre. Hvidløgs presseren, som det altid har været en krig at få ren, har jeg givet en tur med tandbørsten. Og det er noget nemmere. En hvidløgspresser bliver nok aldrig nem at rengøre, men tandbørsten hjælper på det.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.