Citron-eddike-bad til uren hud på kroppen

Mange af os – ikke kun teenagere – døjer med uren hud i perioder. Og der er masser af vindunder-midler  mod netop uren hud på markedet. De bliver markedsført som om de kunne løse alle problemer med et snuptag. De fleste, der døjer med uren hud eller bumser ved dog kun alt for godt, at det ikke er tilfældet. Mange er blevet skuffet, når disse midler ikke holder,  hvad de lover. Problemet er nok, at de lover alt for meget.

Hvis produkterne lover guld og grønne skove – og en problemfri hud – kan de ikke andet end at skuffe fælt. I hvert fald dem, der tror på reklamer.

Hjælp til uren hud på kroppen

Men der er også husråd, der hjælper på uren hud og bumser. Heller ikke mirakelmidler, men heller ikke markedsført som sådan. Og mange af dem er en god hjælp i kampen for at minimere den urene hud.

Dette er noget, du kan bruge, hvis du døjer med uren hud på kroppen. Det er beregnet til brug i karbad. Du tager 3 citroner og ca. 1 liter æbleeddike.

Døjer du med uren hud på kroppen - så giv det et citron-eddike-bad

Et citron-eddike-bad kan forbedre uren hud

Skær citronerne tyndt og læg dem i eddiken, i et glas, der kan lukkes til. Lad det hele stå i et par uger, før det er klar til brug. Dette er altså ikke noget, du kan bruge spontant. Til gengæld laver du til flere gange, når du laver det.

Herefter hælder du eddiken fra citronerne. I et karbad skal du bruge 1/4 liter, dvs. at denne portion er nok til 4-5 gange. Er du bange for, at du ikke kan nå at bruge det, før det bliver for gammelt, kan du med fordel fryse noget af det til senere brug

Astrid

4 Comments

  1. Må man spørge hvor længe man så skal ‘ligge i blød’??? Og kunne man med fordel bruge en hamphandske bagefter? Ellers mange gode tips og råd! 🙂

  2. Hej
    Jeg har ingen badekar, kan jeg smøre den på kroppen og bagefter skyllet af med vand. Jeg har nemlig uren hud på kroppen, hvis man kan ikke, hvad skal man så? Tusind tak for det brugbar råd.

  3. Jeg vil også gerne vide om det også vil kunne fungere, hvis man bare smører det ud på kroppen. Det er jo desværre ikke os alle som har et badekar.
    Ellers tak for gode råd.

  4. Jeg smør det bare på mine bumser, og venter i ca 1-2-3 timer, og går i bad, næste dag er de fleste væk 🙂

    Også, du kan bare uhm.. tag vatroner dyb den i eddike og klistrer den fast på dine bumser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.