Driv hvepsene på flugt

Hvepse! Bæsterne er svære at slippe af med! Får man nogle hvepse væk er det ofte blot for kort tid senere at måtte konstatere, at der er flere, hvor de kom fra. Slippe helt kan man nok ikke, men mindske plagen – det er der muligheder for. Alt i alt drejer det sig om at finde noget, som man selv kan leve med – men som hvepsene ikke kan klare.

Og vi er ikke ude i nogen form for gift i denne sammenhæng. Faktisk er dette så ugiftigt, som man overhovedet kan forestille sig! Det er ikke noget, der slår hvepsene ihjel – det skal bare holde dem væk! Det skal bare være noget, de ikke kan fordrage…

Hvepse og vand – ingen god cocktail

Vil du af med hvepsene - så husk, at hvepse ikke kan lide vand

Hvepse hader vand…

En af de ting er vand. Når det er regnvejr ser man sjældent hvepse. Mon ikke mange har observeret det? Så man kan få dem – om ikke væk, men så i hvert fald på afstand, ved at simulere en slags regnvejr.

Hvis man sidder i haven eller ude på terrassen, så kan man have en vandforstøver klar. Så kan man sprøjte lidt vand på  hvepsene når de bliver for nærgående. Og det er faktisk ikke bare fordi hvepsene ikke kan lide “regnen”. Hvepse siges at have meget svært ved at flyve i  regnvejr

Billig – eller gratis – løsning?

Vandforstøver eller forstøverflaske kan købes i mange supermarkeder til under 20 kr. Eller du kan gemme en af dem, du får med rengøringsmidler – for eksempel vindues-spray.

Vil man også gerne slippe af med nogle af bæsterne, kan man lave sig en hvepsefælde (følg linket)

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.