Duften af jul – med en smule snyd

Det er ikke os alle, der ligger lige megen energi i julebagningen. Julen kommer jo alligevel, ikke? Men derfra og så til at indrømme blankt at man ikke har brugt ovnen overhovedet – og bare købt brunkager, pebernødder osv. i Netto? Nej, ikke altid. Selvom det vel er et ærlig sag – det er jo langtfra alle, der laver alting fra bunden af.

Snydejul?

Duften af jul er duften af brunkager

Få huset til at dufte af brunkager, du ikke selv har bagt

Skulle man engang stå og vente gæster, og måske ønske at give indtryk af, at man hører til dem, der “bare hygger sig med at bage” på den der overskudsagtige måde, man ikke helt forstår? Og måske heller ikke kommer til….

Vi er ikke alle de fødte husmødre, mange af os faktisk langt, langt derfra. Så er der kun en vej frem! Snyd! Og det endda så vandet driver…

Så skal der jo lugte som om man lige har bagt – selvom det ikke er tilfældet. Så tager du bare brunkagerne fra Netto og ligger dem på en bageplade. Fugt dem godt, så de begynder at blive bløde. Så sætter du dem i ovnen og bager dem igen. Efter få minutter dufter hele huset af dine “hjemmebagte brunkager”.

 

Astrid

One Comment

  1. Typisk nutiden!!
    Er jeg den eneste der er SÅ træt af den måde at være overfladisk og falsk på?!? Tænk at snyde med den slags ting!! Og så det der med: “give indtryk af, at man hører til dem, der “bare hygger sig med at bage” på den der overskudsagtige måde” – WHAT!?
    Kan I ikke engang selv høre hvor komisk og dumt det lyder?!?
    Det er sku tragi-komisk!!
    /Grethe/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.