El-tandbørste til ansigtsbehandling?

Ja, hvorfor egentlig ikke?

Der findes så mange specialapparater, man kan bruge til at rense huden. Som man kan købe i dyre domme og som lover en masse, de muligvis får svært ved at holde? Men hvorfor ikke bruge noget, man har i forvejen. Mange har allerede en el-tandbørste i huset – og den er udmærket til formålet. Så hvorfor ikke bare bruge den?

Rens huden for døde hudceller

Man skal have renset huden og de døde hudceller, der så nemt kan få huden til at se grå og kedelig ud, skal naturligvis også bort. Der er mange måder at gøre dette på – dette er blot en af dem. Men det er faktisk en af de mere effektive af slagsen.

Det kræver en roterende børste – og det er nøjagtigt det, en el-tandbørste er. Den er meget effektiv og der er yderligere den fordel, at den kan komme til de steder, hvor så mange andre ting fejler.

El-tandbørste kan også bruges til ansigtspleje

Eltandbørste – brug den i ansigtet…

Et sted, er kan være lidt svært at få eksfolieret helt, er området ved næseroden. Men det klarer el-tandbørsten nemt. Det er et af de vigtige steder – især hvis man har uren hud.

Så gå ikke ud og anskaf dyre apparater eller remedier til dette. Brug el-tandbørsten! Og her er samtidigt muligheden for at genbruge de børster, som er slidte, så du ikke længere vil børste tænder med dem. De egner sig stadig til ansigtspeeling.

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan man bruger el-tandbørsten som redskab til peeling. Men her kommer også en video, der fortæller om det – og viser hvordan.

Astrid

One Comment

  1. Meget nyttigt råd til hav man kan bruge sin el-tandbørste til. Tak for tippet:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.