Elektrisk fodfil med superpower

Kender I reklamerne for den elektriske fodfil – Velvet Smooth fra Scholl? Ja, det lyder alt sammen meget godt. Det ser ud som om den bare fræser al den hårde hud af fødderne i løbet af nul-komma-fem, ikke? Nu ved jeg udmærket godt, at sådan skal det se ud i reklamerne – og det ved mine læsere lige så godt som jeg.

Sådan er det altid. Man kommer hjem med et produkt, der ikke lever op til reklamen og det man mest tænker er: Hvorfor pokker troede jeg overhovedet på det. Og det er et rigtigt godt spørgsmål….

Nå, tilbage til fodfilen. Jeg har faktisk prøvet den. Der er sådan set ikke noget galt med den. Den har bare ikke evnen til at komme igennem de mængder af hård hud som jeg har. Mine fødder ser ikke ud som i reklamen. Hvis de kommer til det, er det ikke  Velvet Smooths skyld. Den magter det ikke.

Den elektriske superfodfil!!!

Ja, det er selvfølgelig noget skidt. Men intet er så skidt, så det ikke er godt for noget. For nu vil jeg præsentere den ægte superfodfil! Med masser af power og til en tredjedel af prisen! Det lyder næsten som en reklame og det er det måske også. Men mest fordi jeg ikke kan lade være at foretælle. Der er ingen der betaler mig for det.

Slibemusen kan bruges som fodfil

Hvis du har brug for en fodfil med superpower, kan en slibemus være løsningen. Billede fra https://pixabay.com

Min superfodfil er i virkeligheden ikke en fodfil, det er faktisk en rystepudser, en såkaldt “slibemus”. Men den virker som den skal – og i modsætning til, hvad man skulle tro, sliber den altså kun det tørre væk. Prisen var 99,- ved Silvan og sandpapiret koster 20 kr. for 10 stk. De findes i flere varianter, fin/grov alt efter, hvad man nu foretrækker. Effektiv og på ingen måde dyr i drift! Og så giver den faktisk samtidig en sjov, vibrerende fodmassage! Og det er ikke så ringe endda-

Sandpapir til slibemusen

Slibepapir til slibemusen/fodfilen findes i flere varianter

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.