En camping-badekar til børn/baby

Dette er en ide, der kan bruges af campingfolket. Men ikke kun. For nogle gange holder man ferie et sted, hvor der ikke er et badekar til småbørn eller baby. Og vil de ikke under bruseren – eller er de måske for små til det – er gode råd dyre. Eller måske ikke. For her kommer et godt, billigt råd. Man kunne godt ønske sig en sammenklappelig model. Men sammenklappelige badekar har jeg trods alt aldrig set.

Nemt badekar i en snæver vending

Til gengæld er der en anden løsning, som jeg har brugt til min søn, da han var lille – og som har været en perfekt løsning når man bor i lejlighed uden badekar og som godt kunne bruge sådan et – bare engang imellem.

Supermarkeder og legetøjsbutikker har nemlig soppebassin i plast, som regel med oppustelig kant. Vi købte det absolut mindste, der samtidigt var det absolut billigste. Og det fungerede som et badekar, man kunne tage med sig uden at det fyldte ret meget. og være nemt at medbringe. Og for vores tilfælde at gemme det af vejen når det ikke er i brug.

Nemt at tage med – kan faktisk være i tasken.

Astrid

One Comment

  1. Man kan faktisk få et sammenklappeligt badekar. Det hedder Flexibath. Men prismæssigt sikert noget dyrere end din løsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.