En langarmet støvekost

Støv og spindelvæv kan komme alle vegne. Men det kan jeg ikke. Støv og spindelvæv tager ikke hensyn til, hvor det er muligt for mig at støve af. Og det kan man udemærket se, især der, hvor der er hjørner, jeg ikke kan komme ind i.

Højt til loftet?

Støvekosten er genial - men hvad gør man højt oppe.

Sæt et langt skaft på støvekosten

Eller man har højt til loftet – her på absolut ikke ment i overført betydning. Så kan man naturligvis føle sig lovligt undskyldt – men støvet er der jo alligevel – og edderkopperne har frit spil. Ingen naturlige fjender – ikke når det er højt oppe. Høje stiger kan være en løsning, men hvor tit er det lige, at man tager den høje sige frem for at støve af? Nej, vel?

Ideelt skal man faktisk have en sædvanlige støvekoste – blot med et laaaangt skaft? En af de støvekoste, hvor støv og spindelvæv nærmest bare klæber fast til…

Kosten bliver til støvekost

Men der skal bare bruges en almindelig kost – og lidt opfindsomhed. Ingen specielle “Swiffere” eller hvad der nu måtte være opfundet til formålet. Selvom jeg er sikker på, at nogen har opfundet et eller andet til formålet.

Står du  og mangler en ekstra lang støvkost for at komme op i det fjerneste hjørne – uden ligefrem at skulle klatre. Bind en støveklud eller et viskestykke rund omkring en kost. Så har du en støvekost med meget længere rækkevidde. Har du en stor mikrofiberklud, der det også noget, der er effektivt – ikke mindst mod støv højt oppe.
Eller du tager støvekosten – en af dem i kunststof med lange hår – og surrer dem godt fast til kosteskaftet med malertape. Det kunne naturligvis også være pakketape eller gaffatape – men malertapen har den egenskab, at den er let at fjerne igen. Og det er jo en fordel når dir kosteskaft skal bruges til noget andet end at være langarmet støvekost.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.