En nuttet stikdåse…?

Jeg ved det godt: stikdåser skal ikke være nuttede. Men den, jeg har fundet her, kan man nu alligevel ikke lade være at smile ad. Denne stikdåse er nemlig et dyr – en rotte. Og det er jo ikke helt almindeligt. Man kan ikke rigtigt sige, at det her er et husråd. Det er bare en af de ting, jeg ikke kan lade være at tage med.

Electrified rat

Stikdåsen er fundet på hjemmesiden IKEA Hackers. Det er en hjemmeside, der i bund og grund handler om at lave noget helt andet ud af sine IKEA-møbler – og andre IKEA ting for den sags skyld.

Man skal hacke sine IKEA-ting. Rotten er altså ikke noget, man kan gå ud og købe. Til gengæld kan man selv fabrikere den af en tøjrotte og en stikdåse – begge dele fra IKEA.

En fjollet rotte…

Lav en rotte-stikdåseDet er naturligvis en fjollet ide – uden praktisk betydning. Men det skal der jo også være plads til engang imellem.

Det ser ud til, at man bare kan sprætte ryggen op på rotten – og sætte stikdåsen i – og så sy sammen igen – i det omfang, at man naturligvis skal kunne komme til stikdåsen indeni.

Ledingen fra stikdåsen kommer bagud af rotten, så den kommer til at ligne en meget lang hale. Hvis du nu mener, at du ikke kan leve uden denne nuttede stikdåse, så må du selv igang.

IKEA Hackers – 1000-vis af ideer

Hvis du gerne vil se mere til denne rotte/stikdåse, kan du finde den på IKEA hacker. Og når du alligevel er i gang, kan du lige kigge lidt rundt på siden, for der er en masse ideer til den kreative. Det er ideer, som er indsendt af brugere, så der er mange af dem. Og mange forskelligartede ideer.

Her kommer desuden instruktionen til, hvordan du laver rotte-stikdåsen (følg linket).

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.