En stribe myggetips

Sommertid er myggetid, og de sværmer overalt. De er ikke vellidt af nogen, selvom nogle mennesker er mere plaget af myg end andre. Myggene ser ud til at have deres præferencer, nogle mennesker slipper for myggestik, andre bliver stukket til overmål. Jeg hører til den sidste kategori. Myggene elsker mig, men kærligheden er ikke gengældt. Det er de dog ret ligeglade med, skulle jeg hilse og sige…

Stol aldrig på en myg

Og myg er ikke til at udrydde, har jeg opdaget. Der kommer hele tiden nye til. Der er dog lugte, de ikke er vilde med. og dem kan jeg bruge til at holde dem på  afstand. Og håbe de derfor søger ind i naboens have i stedet for min.

  • Husråd mod myg

    Myg – hold dem lidt på afstand

    Har du mistanke om, at de slipper ind i huset gennem et bestemt vindue, så sæt persille i vindueskarmen. Myggene kan ikke lide lugten.

  • Myg kan heller ikke lide lugten af eddike. Du kan derfor med fordel stille små skåle med eddike hist og her. Eventuelt smøre eddike på dig der, hvor myggene normalt stikker dig..
  • Æstetiske olier kan også forbygge myggestik fx Tea Tree Oil. Heller ikke det kan de lide lugten af.
  • Tea Tree Oil skal du smøre på kroppen, så virker du ikke så tillokkende på myggene
  •  Røgelsespinde på terrassen kan myg ikke fordrage. Men det er der så mange mennesker, der heller ikke kan – og er du en af dem, er det måske ikke dette tip, du skal vælge.

Lav din egen myggebalsam

Og så er der endnu et husråd mod myg, nemlig at lave sin egen myggebalsam (følg linket).

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.