Er der klumper i malingen?

Maling der klumper? Det bliver ikke særlig pænt hvis man maler med det – og det er ligesom ikke til at komme uden om det. Skal man si det, skal det være en yderst finmasket si, man skal bruge. Smide malingen ud? Fristende, må jeg indrømme – og jeg er sikkert også skyldig i at have gjort det mere end en gang. Lidt spild, må jeg sige. Og så er det jo sommetider, at man ikke bare lige kan skaffe mere af lige den farve…

Klumpet maling kan sis gennem en nylonstrømpe
Klumper i malingen? bare rolig, det kan sis fra. Billede af Free-Photos fra Pixabay

Når man har brug for en maling-si…

En si til maling? Det har jeg ikke hørt om, må jeg indrømme! Og den skulle da også være ret finmasket, hvis det på nogen måde skulle kunne fungere, Man behøver dog slet ikke smide malingen ud. Malingen kan faktisk sies. Man skal dog si malingen gennem en nylonstrømpe, der så vil fungere som en meget finmasket si. Husk dog, at det skal være en helt plain nylonstrømpe – ikke en med blonder osv. – det giver meget større huller. og den skal være helt uden huller – vel at mærke.

Si malingen igennem nylonstrømpen og ned i en ny bøtte. Nylonstrømpens superfine masker opsamler alle urenheder og klumper – alt det du ikke vil have med! Din malingen er fuldstændig som ny igen!

Astrid