Er du bange for at miste din bagage?

Når vi rejser med fly, har mange af os den tanke, at bagagen måske ikke er kommet med flyet. Eller er fløjet et andet sted hen. Det er sikkert fordi vil skal slippe den i lufthavnen og ikke mere har kontrol over den. Nu er bagagen i andres hænder – og kan de måske finde ud af, hvor den skal hen?

Som regel kommer bagagen dog frem. Men her kommer et par tip, der kan gøre det lidt lettere.

Er du bange for, din bagage bliver væk?

Ligner din kuffert alle de andre?

  • Sørg for, at din bagage er karakteristisk ud. Der findes et utal af mørkeblå og sorte kufferter, der ligner hinanden på en prik. Og jeg er den lykkelige ejer af en af dem. Jeg har valgt at forsyne den med et blomstret tørklæde, med pangfarver, der kan ses langt væk. Så er der ingen, der tager fejl af den – hverken mig eller andre. Og den er let at beskrive, hvis den skulle forsvinde.
  • Inden du tager afsted på ferierejsen, så tag nogle billeder af din kuffert og eventuel anden bagage.Tag også et par billeder af den åben, så man kan se indholdet. Billederne medbringer du i håndbagagen. Så er det meget lettere at lave en efterlysning, hvis uheldet skulle være ude. Og iøvrigt meget nemmere, hvis din kuffert bliver helt væk og du skal kunne redegøre for indholdet over for forsikringsselskabet….

HUSK: Det ene udelukker jo ikke det andet.

Idag kan man købe masser af sjove kufferter med smart tryk på – noget mere karakteristiske end gennemsnittet.Problemet er, at disse smarte kufferter koster kassen. Gør i stedet noget ved kufferten, der gør den let genkendelig. Det behøver sådan set ikke være hverken kønt eller smagfuldt – bare det er karakteristisk….

Astrid

One Comment

  1. Godt råd. I dag er det jo også nemt lige at tage et billede af kufferten med sin mobiltelefon, så man har billedet, hvis man skal efterlyse kufferten i lufthavnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.