Er vaskekluden på vej tilbage?

Hvem bruger idag vaskeklude? Altså rigtige, “gammeldags” frottévaskeklude af den slags, som engang var fast inventar i ethvert hjem? Ikke så mange mere, ville jeg tro..

Grunden til, at jeg tager emnet med vaskekluden op er, at den fasktisk er noget af det, der kan hjælpe med at gøre huden sund og pæn. Vi køber os fattige i alverdens skrubbecremer og exfolierings-ting-og-sager, der skal afhælpe problemer med at fjerne de døde hudceller, der får vores hud til at se kedelig ud.

Vaskekluden gør jobbet

Jeg så faktisk for nylig en skønhedekspert gøre sig til talsmand for, at mange af de hudproblemer, som folk døjer med skyldes, at de har droppet vaskekluden! Det er nok at gå til yderligheder, men i hvert fald kan en vaskeklud af de helt almindelige slags, være en god erstatning/supplement til alle de peelingprodukter, vi eller smører i ansigtet. Og det må siges, at være en god, billig løsning på problemet.

Brug vaskekluden dagligt

Hvor peelingprodukter skal bruges lejlighedsvis, skal vaskekluden bruges dagligt når man vasker sig. Ikke noget med alle de “nænsomme” ting til sart hud. Ingen bløde klude – de fjerner ingen døde hudceller!

Og har du ikke vaskeklude i huset, er det en god ide, at tage et aflagt håndlæde og klippe det op i passende størrelser og zigzagge kanten så det ikke trævler. Så har du meget hurtigt en god stak klude at tage af – nok til hele familien. Skulle håndklædet, du bruger til at lave vaskeklude af, ikke være så blødt mere – så er det kun en fordel.

Og det er naturligvis ikke kun i ansigtet, det kan bruges – helle kroppen har godt af denne behandling!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.