Et appelsinlys i en fart!

Et appelsinlys – jo, det lugter en smule af jul. Ikke fordi jeg helt synes det er helt jul endnu….detailhandlen mener noget ganske andet om den sag – det er jeg med på. Men denne i det kan bruges som juleide – eller bare i det hele taget. Det er et appelsinlys, man selv laver. Det tager kun et øjeblik og er lavet af – rigtigt gættet – noget så simpelt som en appelsin.

Udover det behøver du ikke meget andet for at lave appelsinlyset, blot lidt olivenolie. Det, der skal tjene som væge, er faktisk den hvide streng indeni appelsinen. Der er en stor chance for, at du har de 2 ting i huset allerede – i hvert fald hvis vi er i juletiden!

Brug resterne af appelsinen til at lave et appelsinlys

Appelsinerne – eller i hvert fald resterne af dem – kan laves til et appelsinlys. Billede: pixel2013 / Pixabay

Lav dit eget appelsinlys

Du får på denne måde et lys, der ser rigtigt flot ud og som dufter af appelsin (måske er det det, der er det julede ved det?). Og appelsinen, som du lavede lyset af, kan naturligvis spises!

Hvordan, man laver det, kan ses i videoen i bunden af indlægget. Der skulle heller ikke være noget i vejen med at gøre det med andre citrusfrugter. Selv overvejer jeg, om man måske kunne lave det med citroner? Her tænker jeg på at er erstatte de citronlys, men bruger mod myg, men et hjemmelavet citronlys. Det må prøves, myg siges at hade lugten af citron! Men det bliver til sommer….

Der er brandfare ved alle lys, dette passer måske ikke lige i en lysestage, så sæt en tallerken, skål eller lignende under!!

Appelsinlys på et minut!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.