Færre hundehår i hjemmet

Jeg var fristet af overskriften “Undgå hundehår i hjemmet”. Men det kan man nok kun hvis man ikke har hund. helt at undgå  hundehår i hjemmet kan man aldrig helt, hvis man har hund. Derimod kan man gøre meget, for ikke at fænomenet “hundehår” ikke breder sig unødigt.

Plan mod hundehår

  • Børst hunden – i hvert fald et par gange om ugen. De hundehår, der havner i børsten, havner i det mindste ikke andre steder. Hunde kan faktisk godt lide at blive striglet godt og grundigt.
  • Når du støvsuger, kan du muligvis også støvsuge hunden! Det lyder lidt mystisk. Men jeg har faktisk være med til at praktisere det. dengang havde vi en langhåret hund, som fældede meget. Så vi prøvede at vænne den til at blive støvsuget, Det gik faktisk så langt, at den kom til at elske det. Hver gang, vi startede støvsugeren, kom den straks rendende. Det reducerede mængden af hundehår i huset væsentligt.
  • Når du vasker tøj – og andet tekstil – med hundehår på, så læg en engangsvaskeklud med i vaskemaskinen. Når du er færdig med at, sidder alle hundehårene på den i stedet for i tøjet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.