Førstehjælp til porøse negle

Nogle mennesker har stærke negle, som kan holde til det hele. Vi andre, som ikke er så heldige, må finde på noget, der kan hjælpe neglene med at få mere styrke. Typisk bliver neglene tørre – og knækker derfor alt for let. Hvis dine negle opfører sig sådan, skal du give dem en neglekur. Det kan du gøre nemt og billigt.

Det med tørheden er måske ikke så svært at forestille sig. Prøv at tænk på en gren. Er den tør, knækker den utroligt nemt, og kan ikke bøjes det mindste uden at knække. En gren, der ikke er tør, har derimod en helt anden styrke. Det samme gælder sådan set for neglene.

Oliekur til porøse negle

Så det, du skal undgå er først og fremmest, at neglene bliver tørre. For så holder de ikke til ret meget. Derfor skal du jøvnligt give dem en neglekur, der sørger for, at de ikke bliver så tørre!

Det er ikke svært – og dyrt er det heller ikke. Ingredienserne til neglekuren, har du sikkert allerede i huset! Du skal have negle, der er “rene” – altså ingen neglelak.

Har du porøse eller sprøde negle kan du give dem en kur

Tag en oliekur, hvis du har porøse negle

  • Tag en skål op put opvarmet olie i. Olien er bare almindelig madolie, som du sikkert allerede har i huset.  Det kan også være babyolie eller kokosolie. Olien skal være “behagelig varm”.
  • Tilsæt olien nogle dråber citronsaft
  • Hold neglene i “kurbadet” 15-20 minutter

Denne neglekur gør dine negle mindre sprøde. Brug kuren et par gange ugentligt. Synes det er lige i overkanten med to gange ugentligt, så tag evt. en lightversion den ene af gangene. Der nøjes du så med at smøre neglene med olie.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.