Få bradepanden ren igen!

Bradepander har ofte tendens til ikke at ville blive helt rene. Fastebrændte rester er næsten obligatorisk.Man skrubber og skrubber, men det hjælper ikke rigtigt noget. Vi ved godt, at de teknisk set er rene, men de ser ikke sådan ud.
Desværre – det er ikke altid nok. Uanset hvor mange kræfter, man måtte lægge i det! Her kommer et trick, som måske kan kan afhjælpe problemet. Et trick, der ofte kan klare selv gamle, indgroede madrester.

Spar både tid og knofedt…

Du kan slippe meget nemmere fra din bradepanderengøring. Og oven i købet få fornemmelsen af at få bund i skidtet. Og det er ikke en hverdagsting, når det gælder bradepander! Det kan gøres nemmere end man lige skulle tro. Fremgangsmåden kommer her:

*Smør bradepanden godt  ind i brun sæbe. Det er nemmest med den faste brune sæbe – også kendt som “krystalsæbe”. Det er den i de små bøtter. Egentlig er det den gamle, originale brune sæbe. den fås stadig i mange supermarkeder.

*Læg nu bradepanden i en sort plastik pose, hæld en lille sjat salmiakspiritus ved. Det er med til at få løsnet fedtet.

*Luk posen godt og lad den ligge et døgns tid – gerne udenfor

*Nu kan bradepanden rengøres med varmt vand.

*Bradepanden er nu ren – denne gang kan det også ses.

Astrid

One Comment

  1. Et godt tip er, at man bruger bagepapir. Desuden kan man med fordel placeret en riste eller bageplade i bunden af sin ovn med bagepapir, så ens ovn ikke bliver helt fedtet ind i bunden. Så slipper man ihvertfald for det værste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.