Få bugt med hård hud på fødderne

Her kommer et tip af de mere specielle. Jeg er nemlig meget plaget af hård du på fødderne. Mange af dem, der også går meget på deres arbejde, kan sikkert nikke genkendende til det. Jeg har fundet en meget effektiv måde at komme det til livs. Jeg troede, at jeg var den eneste og mange har da også rystet på hovedet – eller trukket på smilebåndet.

Jeg så dog for nyligt en udsendelse med “Trinny & Susannah” (What not to wear), der skulle lave en make-over på en kvinde. Og hun gjorde ligesom jeg, når hun skulle fjerne hård hud. Og det blev betegnet som “lidt for landligt”. Jeg bruger nemlig ryste-pudseren (for mit vedkommende en såkaldt slibemus).

Rystepudser = motoriseret fodfil

 

Betragt den som en stor, motoriseret fodfil. Den kan især bruges, der hvor det er særlig galt – for de flestes vedkommende er det på hælen.

Hold dine fødder fri for hård hud – med en rystepudser

Du skal naturligvis omgås dette tip med en vis forsigtighed – og prøve dig frem. Brug forholdsvis fint slibepapir til ryste-pudseren.

Du kan bruge din rystepudser eller slibemus både på tørre og våde fødder – men naturligvis ikke under vand. Vælger du at gøre det på tørre fødder, så gør det udendørs eller et andet sted, hvor det gerne må støve. Det støver nemlig forfærdeligt

Landligt eller ej – det er yderest effektivt.

Astrid

One Comment

  1. Jeg døjer også ofte med hård hud på fødderne. Nogle gange er det meget og så kan det godt tage noget tid med filen for at få det fjernet.

    Jeg har prøvet med forskellige bløgørende cremer til fødderne og det afhjælper i høj grad problemet. Desuden gør det arbejdet med filen lettere når fødderne bliver smurt jævnligt. Især er jeg blevet glad for Alkymeas Well’gå creme. Jeg filer først fødderne og smører dem så ind i cremen bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.