Få silkeblød hud – brug babyolie

Og dette henvender sig naturligvis ikke til babyer, der jo i forvejen har silkeblød hud. Derimod kan vi andre gøre brug af babyolien i stedet for en bodylotion for at få en rigtig silkeblød hud. Måske ikke så blød som en baby’s – men mindre kan vel også gøre det, ikke. Babyolien er rigtig god for huden – og samtidig er den både billig og drøj.

Det er altså et både godt og billigt trick. Samtidig er der supernemt, som en del af ens daglige rutiner. Os , der døjer med tør hud – aldersbetinget eller bare i det hele taget – kan virkelig have gavn af noget så simpelt og billigt som dette. Jeg har selv døjet med den tørre hud – ikke mindst så mine ben altid tørre ud.

Superblød hud med babyolie

Men det er altså ikke bare at smøre babyolien på. Der er en fremgangsmåde, der får det til at virke optimalt – og samtidig er meget nemmere end at skulle smøre sig ind i creme.

Sådan skal du gøre: For at få det bedste resultat, skal du smøre dig ind i babyolien mens din hud er fugtig. Det vil derfor være et passende tidspunkt, at gøre det lige efter du har taget bad og huden stadig er helt våd. Det er meget let at påføre – og det virker bedre. De første gange kommer man givetvis til at bruge for meget, men man lærer lynhurtigt,  hvor meget, der skal til. Brug det hver eneste gang, du går i bad. Dette er wellness for meget små penge!

Og glem så alt om de dyre cremer, der lover guld og grønne skove. Dette enkle, lille trick virker bare….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.