Farvet sukkerkant til dine cocktails

Til nytår, til fest eller hvad du nu kan bruge det til. Den yderst dekorative farvede sukkerkant, du ser på de dyre cocktails eller drinks – dem kan du selv frembringe med enkle midler. Det kræver mindre end man skulle tro – og det giver dine drinks eller cocktails en mere eksklusivt – eller professionelt look. Du kan gøre meget for det visuelle indtryk af drinken – blot med et farvet sukkerkant.

Sådan gør du dine drinks flotte

Til formålet skal du bruge sukker og frugtfarve – ikke andet. Kom lidt frugtfarve på en flad tallerken. Vælg den farve frugtfarve, der passer til din drink – blå, rød, grøn, gul – eller brug blå, rød og gul til at blande dig frem til den rigtige farve, hvis det skal være avanceret. Hæld sukkeret op i en anden  tallerken – ligeledes flad. Så er du klar til at lave sukkerkanter.

Tag herefter din drink- eller cocktailglas, dyp glassets drikkekant ned i frugtfarven. Det skal et par millimeter ned – det er passende. Dyp derefter glasset ned i sukkeret. Lad glasset stå på en bakke og tørre. Så har de den eftertragtede sukkerkant – og er de klar til festen.

God fest!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.