Fjern fnuller fra tøjet – med en shaver

Fnuller på tøjet? Ja, noget tøj fnulrer altså – og sjovt nok er det ikke altid kun det billigste. Det, jeg her snakker om, er fnuller, der kommer fra selve tøjet – og altså ikke af den slags, der bare kan fjerne med en fnugrulle.

Man ser ofte, at dette fnuller kommer lokalt på tøjet – altså ikke over det hele, men i stedet der, hvor der er mest belastning på tøjet. Det er fnuller, der får tøjet til at se gammelt ud – og kunne det fjernes, ville det få tøjet til at se meget bedre ud.

Ikke mindst har børnetøjet med tiden tendens til at få den der ru overflade, som ikke ser særligt godt ud…

Forlæng tøjets levetid

Og det kan faktisk fjernes. Og det kan forlænge tøjets levetid – eller i hvert fald den tid, hvor det ser godt ud. Tøj med fnuller ser lidt gammelt(eller snusket) ud. Dels findes der en Shaver, der kan fjerne fnuller. Det er en elektrisk ting – en lille barbermaskine til tøj. Det er ikke det, der ligger på hylden i ethvert supermarked, men der er en anden mulighed.

Du bruger bare en almindelig shaver – altså den manuelle. Går du forsigtigt til værks, kan den faktisk sagtens barbere fnulleret af dit tøj. Men pas på – for hvis man går for hårdt til værks, kan man ende med huller i tøjet. Billedet er fra Pinterest – du kan læse mere på mommysavers.com.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.