Fjern is fra bilrude – det bedste husråd

Jeg troede, at jeg havde set det meste mht. isfjerning på biler. Og så kommer der en lille video susende forbi på Facobook. Den blev naturligvis straks delt på Husråds facebookside. Men vi tager da lige ideen med på siden her. Et ægte husråd, jeg vil på ingen måde tage æren for det, men meget gerne formidle det. Og næste gang, jeg står en tidlig morgen med en bil med frosne ruder, ved jeg da nøjagtig hvad jeg skal gøre.

Rens bilruden med en pose vand

Så enkelt er husrådet. Du tager en pose med lunkent vand og kører den hen over bilruden. Det fjerner lige så stille isen – du får hverken brug for redskaber eller kemikalier. Du slipper også for frosne fingre, sådan da! Problem solved! Man kan også bruge varmt vand, som man hælder på bilruden direkte, som jeg har skrevet om før. Men dette er genialt – du får varmen uden alt det vandpjaskeri – hvis det fryser meget, kan du også risikere at noget af vandet fryser fat igen.

Se det selv – på Facebook

Jeg kan ikke sætte videoen ind her – af tekniske grunde. Men følg linket til videoen. Så kan I se, hvor enkelt det er. En smule varmt vand i en pose. Nu er det selvfølgelig ikke alle steder, man lige står med varmt vand og pose. Det er så begrænsningen. Men posen – den kunne man jo altid have med. Hvis jeg nu er på arbejde og godt kan regne ud, at jeg kommer ned til en dybfrossen bil, kunne jeg vel sagtens lige fylde en pose med vand inden jeg gik….

Frossen bilrude
Frossen bilrude – det eneste du behøver er en pose varmt vand. Billede af Lee William fra Pixabay

Astrid