Fjern jordbærstilken med et sugerør

Der er ganske vist lidt til jorbærsæsonen sætter ind, men jeg løb lige ind i et lille trick, som jeg vil benytte mig af i år. Jeg kommer nemlig altid til at skære af jordbær fordi jeg har besvær med stilken! og jeg skærer alt for meget af mine jordbær – og det ryger jo bare ud.

Eller jeg kommer til at tage stilken af jordbæret på en måde, der ikke ser særligt godt ud. Det ændrer naturligvis ikke smagen på jorbæret – men kønt er det ikke. De er blevet moset i toppen – eller også sidder der stadig et stykke jorbærstilk.

Fjern jordbærstilken med et sugerør

Jordbær! Hvem elsker ikke jordbær. Fjern jordbærstilken med et sugerør – nemt og hurtigt.

Super jordbærtrick – brug et sugerør

Jeg er vist bare ikke god til det med jordbær. Men heller kommer et trick, som gør, at vi alle – undertegnede inclusive – kan servere flotte jordbær! Værktøjet til dette er et sugerør – slet og ret.

Man bruger et sugerør til at fjerne stilken i midten. Det er nemt, og så gør det dine jordbær meget mere lækre at se på. Og at spise – undervurder aldrig det visuelle! Videoen her viser hvordan, du ordner dine jordbær med et snuptag…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.