Flere anvendelsesmuligheder for kaffefiltre

Kaffefiltre er ikke kun til kaffe, som man ellers skulle tro. Jo, de er lavet til det, naturligvis. Men det skal jo ikke afholde nogen fra at bruge dem til ganske andre ting. Og de to nye anvendelsesmuligheder, jeg nævner her, næppe har være tiltænkt fra producentens side. Faktisk kan de anvendes til et par ting, man måske ikke lige går og tænker på i det daglige:

Undgå de små’s isgriseri!

Når de små skal spise isvafler/ispinde kan det sagtens tage noget tid og isen smelter undervejs, med et værre griseri til følge – især om sommeren, når det er varmt. For at forhindre krymmel eller is på tøjet – eller alle mulige andre steder for den sags skyld – kan man komme isen i et kaffefilter. Hvis det er en isvaffel, kan det bare rulles omkring. Er det en isvaffel, så sæt den, så pinden stikker ud i bunden. Nu smelter det hele ned i filteret i stedet for de steder, det ellers ville være havnet. Og de fleste småbørnsforældre ved nok, at ville være rundt regnet overalt!

Kaffefilteret – perfekt til pita

Troede du, at kaffefiltre kun kan bruges til kaffe?

Brug kaffefilteret når du skal spise pitabrød. Ofte sker der det at dressingen løber ud, eller brødet går fra hinanden i siderne. Får du det i en grillbar, har de noget specielt til at pakke omkring pitabrødet, der forhindrer den slags – og det er en god ting. Det har du ikke, men du har garanteret et kaffefilter – og det er perfekt til formålet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.