Flettet julestjerne – sådan

Måske får jeg det til at lyde lidt lettere end det er? Det handler om at flette den klassiske, hvide julestjerne, som vi alle kender, af papirstrimler. Der skal en bestemt teknik til. Egentlig er det ikke så svært, når man lige har lavet et par stykker. Problemet er, at der går et godt stykke tid fra jul til jul.

Selvom man synes man har fuldstændig fod på det der med at flette stjerne, så er det som regel glemt året efter. Måske var det på plads med en smule  genopfriskning?

Flettede stjerner – billigt, flot – og slet ikke så svært

Flet selv en julestjerne

Lær at flette en julestjerne

Julestjernen kræver ikke meget af materiale – blot papirstrimler, der ikke koster ret meget. Faktisk kan du selv lave strimlerne af ganske almindeligt papir.

Har du glemt,  hvordan man fletter julestjerner kommer her 2 små video’er, som viser hvordan. alverden. Faktisk kan man godt lave strimlerne selv af hvidt papir, hvis man gerne vil. Videoen kalder den en “Tysk julestjerne”, men det er altså den flettede julestjerne som vi alle kender den.

Uanset om du starter fra bunden eller du bare vil genopfriske, kan du bruge denne video. Når stjernen på videoerne flettes i fire farver er det udelukkende for overskuelighedens skyld.

Det er ikke meningen, du skal flette den i fire farver. Medmindre du gerne vil, naturligvis…

Video: Flettet julestjerne – del 1

Video: Flettet stjerne – del 2

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.