Fod-peeling (forfriskende)

Det er vist ikke den første fod-peeling, jeg har på programmet, men her kommer den alligevel. Når vi køber skønhedsprodukter i forretningerne, vil vi gerne have noget forskelligt at vælge imellem. Og der er vel ingen grund til at det skulle forholde sig anderledes med de hjemmegjorte skønhedsprodukter.

Fødderne skal holdes

Det er en god ide jævnligt at bruge en fod-peeling, for at den hårde eller tørre hud på fødderne ikke får lov til at udvikle sig. Denne her skulle samtidigt virke forfriskende, og det er jo ikke så ringe endda, når det gælder fødder.

Du skal bruge:

  • 2 spsk olivenolie
  • en lignende mængde salt
  • 4-5 dråber eukalyptusolie

Fodpeeling giver pænere fødder

Giv dine fødder en peeling - og få smukkere fødder

Tag en fodpeeling...

Bland alle ingredienserne og masser fødderne  meget grundigt med bladningen. herefter kan det skylles af igen. Foretag gerne behandlingen et par gange om ugen. Det kan virke ekstra effektivt at gøre det lige efter man har været i bad. Så er huden nemlig allerede blødgjort, og det gør behandlingen mere effektiv.

Jævnlig brug af fodpeeling er en god ide – og det er netop med til at holde dine fødder pæne. Så behøver man nemlig ikke gemme dem af vejen i lukkede sko!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.