Foldning af servietter

Borddækning til fester kan godt være en større post på budgettet i sig selv. Men et godt trick er at folde servietter – det kommer altid til at se dekorativt og lidt eksklusivt ud. Man kan folde de fine stof-servietter.

Og man kan faktisk sagtens folde de billige, ensfarvede papir-servietter – og alligevel ligner det en million. Man kan købe en stor pakke af de helt billige servietter fra IKEA – og alligevel få en masse ud af dem.

Servietfoldning er for nogle næsten en kunstart – og der findes masser af måder at folde servietter på. Der er de almindelige foldninger – og så er der de servietfoldninger, der er meget mere avancerede. Og måske næsten er nærmere er origami? Og en sådan foldning kan være så avanceret, at man slet ikke har lyst til at folde servietten ud og tørre sig om munden med den!

Find anvisninger til servietfoldning på nettet.

Servietter kan foldes på en utal af måder – nogle enkle og nogle komplicerede.

Fold servietter - lær det på nettet

Fold selv servietter til festen

Men det kan lige så godt være de enkle, der er de mest virkningsfulde. Nu skal jeg ikke gøre mig til ekspert i servietfoldning – for det er jeg ikke. Til gengæld er der andre, der giver rigtigt gode anvisninger på, hvordan du bedst folder dine servietter. På de websider, der kommer frem, når du følger de 3 nedenstående links, er der illustreret mange forskellige måder at folde sine servietter på, så man kan få den flotteste bordpynt til festen. Du vil finde trin-for-trin anvisninger på mane forskellige servietfoldninger – på mange forskellige niveauer.

http://udlejningscenter.dk/log/servietfoldning/

http://www.napkinfoldingguide.com/

http://www.lykkesudlejning.dk/advise/10plisse.html

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.