Gør det lettere at finde nøglen når det er mørkt

Hvem har ikke prøvet at tabe nøglerne et mørkt sted? Eller stået og rodet i tasken efter nøgler  – ligeledes et mørkt sted? Det er ikke sjovt, vel? Og det er ikke nogen spøg ikke at kunne finde sine nøgler. Man ved, at de er der – man kan bare ikke finde dem. Bare man kunne se dem! Men det kan man jo ikke, når det er mørkt. Så man kan ikke andet end at ligge og rode rundt og håbe på det bedste. Eller…?

Du er ikke de eneste med dette problem – og  jeg  er sikker på, at der er opfundet adskillige gadgets, der skal løse dette problem.

Find dine nøgler i mørket

Sådan finder du dine bøgler i mørket

Kan du heller ikke finde dine nøgler når det er mørkt

Det er egentlig ganske simpelt. Der skal være noget ved nøglerne, som man kan se. Bare en lille smule!

Klæb et stykke refleksbånd på din nøgle, så er det langt nemmere at finde den, hvis du skulle tabe  den i mørket. Eller lav dig en vedhæng til nøgleringen, der er lavet af for eksempel en refleksbrik. Refleks skal nemlig ikke have ret meget lys til sin rådighed, før du kan få øje på det. Refleks – uanset om det er klæbet på, eller sat ved som nøgleringsvedhæng, reagerer på ganske små mængder af lys – og det er der som regel. Nøglerne kan nu “blinke til dig” og give sig til kende!

Enkelt, billigt – og uundværligt!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.